Trends & haarkleuren 2020

Koel blond

Kies je voor platina blond of witblond?

Meerkleurig haar

Een lok, een paar strengen: meerkleurig haar. Het effect is bijvoorbeeld leuk als je je haar opsteekt of vlecht!

Ombre

Deze trend is al wat langer zichtbaar in het straatbeeld. Hierbij is de onderkant van het haar een paar tinten lichter dan de bovenkant van het haar. Het effect is dat het lijkt of je je haar al eerder blond hebt geverfd en nu hebt uit laten groeien.

Roze

Helemaal hot is roze. Durf jij je haar helemaal roze te verven? Of toch maar een paar plukjes? Je kan natuurlijk ook gaan voor een dip dye waarbij je alleen de onderkant kleurt.

Balayage

Tegenwoordig is de techniek ‘balayage’ helemaal in! Het is een techniek waarmee het haar wordt gekleurd. Vanuit de losse hand wordt het haar gekleurd of gebleekt. Hierdoor is het zowel voor lang haar als voor kort haar geschikt. Het geeft een zeer natuurlijk effect.

Bronde

Deze trend wordt ‘bronde’ genoemd omdat het een kleur is waarbij je gaat twijfelen: is het nu bruin of is het nu blond? Het is een goede manier om het blonde haar net wat meer warmte te geven, en het bruine haar net wat meer swing!

TIP:

Wil je iets geheel nieuws proberen en heb je dat gezien op internet of tijdschrift? Print de foto: handig voor tijdens de afspraak!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *